logo
RNTV Live

Poliţist filmat în timp ce-şi bătea soţia, asistentă medicală/ Video

Poliţist filmat în timp ce-şi bătea soţia,. Asistentă medicală agresată de soţ în curtea Serviciului de Ambulanţă
Mihai Constantinescu

Asistentă medicală, agresată de soţ în curtea Serviciului de Ambulanţă

Poliţist filmat în timp ce-şi bătea soţia, asistentă medicală. Imaginile şocante au fost surprinse în curtea Serviciului de Ambulanţă Satu Mare. Pe imagini se vede cum poliţistul, furios la culme, cere explicaţii soţiei. Acesta vrea să ştie cui aparţine un număr de telefon necunoscut din mobilul femeii. Cei doi se îmbrâncesc reciproc, după care soţul o pălmuieşte până o prăbuşeşte peste un gard. După acest moment cearta continuă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/dupa-ce-fost-batuta-si-umilita-de-doua-fete-adolescenta-din-ploiesti-luat-o-decizie-care-ii-va-schimba-viata/

Tânăra este angajată la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare. Cei doi sunt căsătoriţi din luna iunie şi s-au întors recent din luna de miere. Se pare că incidentul s-a petrecut în afara orelor de program al poliţistului. La momentul producerii agresiunii, acesta purta uniforma de poliţist.

Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale. Statutul profesiei de polițist impune probitate morală, dar și o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, cât și în afara acestora”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Satu Mare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republlikanews.ro

Sursa Stiripesurse.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor