logo
RNTV Live

Poliţişti în misiune,desfiguraţi în bătaie şi deposedaţi de pistoale:” Îţi place ce vezi, domnule ministru?”

sursa foto Observator.tv
Mihai Constantinescu

Poliţişti în misiune,desfiguraţi în bătaie şi deposedaţi de pistoale:” Îţi place ce vezi, domnule ministru?”

Scenele şocante s-au petrecut în comuna vâlceană Prundeni. Doi poliţişti se aflau în misiune. Încercau să oprească o autoutilitară după ce şoferul, cunoscut pentru furturi, nu a oprit la semnal. Cursa s-a terminat în curtea suspectului, în ajutorul căruia au sărit rudele.

Cei doi oameni ai legii au fost bătuţi crunt. Mai mult decât atât, se pare că unul dintre suspecţi a luat pistolul unui poliţist şi ar fi apăsat pe trăgaci. Din fericire încărcătorul era gol. Tot mai des, poliţiştii se plâng că în misiuni sunt nevoiţi să acopere singuri mai multe localităţi, cu un echipament depăşit.

” Important de precizat este faptul că era singurul echipaj de poliţie de pe o rază de câţiva zeci de kilometri, astfel încât ei nu au avut cui să ceară sprijin”, a spus Cosmin Andreică, preşedintele Sindicatului Europol.

 

“Îţi place ce vezi, domnule ministru? Aşa arată un poliţist din prima linie trimis la luptă drept carne de tun.”, a spus Bogdan Bănică, liderul sindicatului SNPR DECUS.

Cât despre agresori, aceştia au fost prinşi că aveau 120 de porci aduşi din zonele de focar de pestă porcină.

Un echipaj al trupelor speciale şi şase jandarmi veniţi în ajutor au recuperat şi armamentul poliţiştilor.

sursa Observator.tv

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor