logo
RNTV Live

Polițiștii efectuează investigații pentru găsirea unei minore de 15 ani. Aţi văzut-o

minora
Mihai Constantinescu

 Polițiștii efectuează investigații pentru găsirea unei minore de 15 ani. Aţi văzut-o

Polițiștii din  Prahova caută o minoră de 15 de ani, din Valea Călugărească, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

 Minora se numește Radu Alexandra-Denisa și are 15 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliul din Valea Călugărească și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, ten alb, față ovală, ochi căprui, păr ondulat pana la nivelul spatelui

La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă din tercot de culoare verde, hanorac de culoare neagră, pantaloni tip colanți de culoare albastră, cizme de culoare neagră.

 Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-atentie-mare-pe-cine-primiti-in-casa-jefuiti-prin-metoda-pomana/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor