logo
RNTV Live

Poliţiştii în alertă. O minoră din Prahova a plecat spre liceu si nu a mai revenit

a plecat spre liceu
Mihai Constantinescu

O minoră nu a mai revenit la domiciliu

Poliţiştii în alertă. O minoră din Prahova a plecat spre liceu si nu a mai revenit

Marţi, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pucheni au fost sesizaţi despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghiţa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Se pare ca aceasta ar fi plecat în aceeaşi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploiesti, unde este elevă.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost in jurul orelor 17:30, cand minora a afirmat ca se afla in stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmand sa ia traseul catre casa.

La momentul dispariției purta o geaca de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidasi negri.

Semnalmente:
1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constitutie atletica, păr saten, lung, drept, ochi caprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

UPDATE
Minora a fost depistată pe raza Municipiului Ploiești. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor