logo
RNTV Live

Poliţiştii prahoveni au dat nas în nas cu mai mulţi copii. Ce a urmat este uimitor

Poliţiştii prahoveni au dat nas în nas cu mai mulţi copii. Ce a urmat este uimitor
Mihai Constantinescu

Mulţi copii visează ca la vârsta maturităţii să ajungă poliţişti care să salveze oamenii de infractori. Puţini visează însă să aibă şansa să poată vorbi faţă în faţă cu un om al legii despre ce presupune această meserie şi să-i prezinte, spre exemplu, maşina de intervenţie.

Astăzi, special pentru Ziua Internaţională a Copilului, mulţi adolescenţi şi prichindei şi-au putut îndeplini acest vis. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a organizat un eveniment public, în parcul de la Sala sporturilor ”Olimpia” din municipiu pe parcursul căruia copiii s-au bucurat de prezența și disponibilitatea echipajelor de poliție participante.

Au putut discuta cu oameniii legii din cadrul structurilor de poliție criminalistică şi au interacţionat cu câinii poliţişti care nu au lipsit de la eveniment.

Ca să își amintească mai bine de această experiență frumoasă, copiii prezenți s-au putut fotografia în autospecialele M.A.I. și împreună cu polițiștii, iar la final, au primit un mic desert și diverse materiale informative specifice vârstei.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor