logo
RNTV Live

Poliţistul lovit de tir are nevoie urgentă de ajutor. Vezi ce apel au lansat colegii săi

Poliţiştii cer ajutor pentru colegul lor/ sursa observator tv
Mihai Constantinescu

Poliţiştii cer ajutor pentru colegul lor

Poliţistul lovit de tir are nevoie urgentă de ajutor. Este vorba despre agentul de poliție Drăgan Horațiu. Ieri, poliţistul a fost acroşate de tir pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Aciliu. Oprise pe banda de urgenţă pentru a acorda ajutor şoferului unui tir. 

CITEŞTE ŞTIREA INIŢIALĂ https://portal.republikanews.ro/un-politist-aflat-misiune-fost-lovit-de-tir-vezi-cum-s-intamplat-totul/

Astăzi, poliţiştii s-au mobilizat. Pe pagina “Poliștii au umor” a fost lansat un apel pentru strângerea de fonduri pentru intervenţiile chirugicale la care va fi supus.

 În timp ce acorda sprijin șoferului, pe banda de urgență, Horațiu a fost acroșat de un tir aruncându-l într-un parapet în afara părții carosabile. Starea lui Horațiu este deosebit de gravă. Mă adresez prin această postare în primul rând colegilor polițiști. Ieri, colegul nostru a suferit o primă operație, fiindu-i salvat rinichiul în ultimul moment, urmând ca zilele următoare să fie operat pentru numeroasele fracturi suferite. Toate tratamentele ulterioare vor implica costuri inimaginabil de mari. De aceea Horațiu are nevoie de noi. Și-a făcut doar datoria. Este un polițist tânăr și un sportiv de excepție. Cred că e momentul să dovedim că suntem uniți. Se poate dona orice sumă în contul BRD – Groupe Societe Generale, cod IBAN RO67BRDE130SV07326041300, titular cont Dragan Horațiu, se arată în postarea pe Facebook.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa observator tv

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor