logo
RNTV Live

Ponor şi Drăgulescu luptă pentru medalii, în finalele pe aparate

Ponor-Dragulescu_00000_00000-660×400
Cristian Anghelescu

După o zi de duminică în care handbalistele au cedat, oarecum previzibil, în fața Norvegiei, 27-28, după un meci în care “tricolorele” au fost conduse în permanență la trei și patru goluri, va urma o nouă zi cu așteptări pentru câțiva sportivi ai României.

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu vor încerca, astăzi, să mai adauge medalii la zestrea săracă a delegaţiei României prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio. Cei doi gimnaşti români vor concura în finalele pe aparate.

Prima va concura Cătălina Ponor, care va fi prezentă în finala de la bârnă, programată să înceapă la ora 20:40, ora României. Sportiva care va împlini 29 de ani peste doar câteva zile, încearcă să obţină a şasea medalie olimpică din carieră, trei dintre cele cinci câştigate până în prezent fiind de aur, inclusiv una la bârnă!

 

La rândul lui, Marian Drăgulescu, de patru ori campion mondial la sărituri, încearcă, la 35 de ani, să-şi completeze palmaresul şi cu aurul olimpic la aparatul său preferat. Sportivul va intra în concurs în jurul orei 21:30.

Înaintea celor doi gimnaşti, atletul Marian Oprea va concura de la ora 15:30 în calificările de la triplusalt.

Programul sportivilor români

Atletism: Marian Oprea, triplusalt, 15 august, 15:30, calificări gr. A şi B, Stadionul Olimpic

Gimnastică artistică: Cătălina Ponor, bârnă, 15 august, 20:40, finală, Rio Olimpic Arena, Barra

Gimnastică artistică: Marian Drăgulescu, sărituri, 15 august, 21:30, finală Rio Olimpic Arena, Barra

sursa foto: fanatik

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor