logo
RNTV Live

Povestea fără sfârșit a gunoaielor din Ploiești. Miroase a INCOMPETENȚĂ

gunoie 3
rnews

Povestea gunoaielor din Ploiești, dar și a celor care aruncă gunoiul la colț de stradă pentru că nu au un contract cu operatorul de salubritate, devine un subiect sensibil.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat încă o dată ca nu este multumit de modul în care Rosal își respectă contractul. Principalele motive sunt pe de o parte curățenia orașului, iar pe de alta, faptul că nici până în prezent operatorul de salubritate nu a întocmit o listă cu cei care nu au contract pentru ridicarea gunoiului.

Probabil Rosal nici nu dorește să prezinte o listă cu cei  de ploieșteni, întrucât Primăria Ploiești plătește operatorului bani grei pentru gunoaiele aruncate în plină stradă.

Pentru a vedea exact de unde apar aceste probleme, primarul se va întâlni zilele acestea cu reprezentanții RASP și Poliția Locală. Ce măsuri vor fi luate, puteți urmări în materialul de mai jos.

Conferinta de presa poate fi urmarita aici:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor