logo
RNTV Live

Povestea lui Făt-Frumos în varianta CFR Călători. Face într-un singur an cât alţii în nouă

tren-calatori
Mihai Constantinescu

9 ani de întârzire într-un singur an

Povestea lui Făt-Frumos în varianta CFR Călători. Face într-un singur an cât alţii în nouă.

Dacă în basme e ceva fantastic ca Făt Frumos să-i întreacă pe toţi şi să crescă cât zece, în varianta modernă, cea propusă de CFR …”reţeta” nu prea convine. Mia precis este vorba despre întârzirile trenurilor.

Potrivit statisticilor, trenurile operate de compania de stat CFR Călători au înregistrat întârzieri totale de 4,53 milioane de minute în 2017, care înseamnă peste opt ani și jumătate.

Probleme de acest gens sunt şi la ” case mai mari”. Spre exemplu , în Germania, trenurile au avut întârzieri cumulate de 174,6 de milioane de minute, în anul 2016.

Japonezii rămân în schimb fideli puctualităţii, deşi,şi aici, se mai înregistrează probleme. Anul trecut, un operator feroviar nipon și-a cerut scuze pasagerilor după ce un tren a plecat cu 20 de secunde mai devreme din stație, notează greatnews.ro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/panica-in-tren-in-gara-predeal-amenintare-cu-bomba-in-tren-in-drum-spre-ploiesti/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor