logo
RNTV Live

Povestea vraciului faimos care a trăit și profesat în Câmpina. Ceaușescu s-ar fi tratat la el de diferite afecțiuni

ceauşescu sursă foto cancan.ro
Mihai Constantinescu

Vraciul care l-ar fi tratat pe dictator s-a stins din viaţă

Povestea vraciului faimos care a trăit și profesat în Câmpina. Ceaușescu s-ar fi tratat la el de diferite afecțiuni

Constantin Mudava, cel supranumit ”vindecătorul lui Nicolae Ceaușescu”, a murit joi la vârsta de 83 de ani, la Târgoviște. în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Fusese internat după ce a suferit un infarct. 

Povestea lui Mudava este pe cât de misterioasă pe atât de încâlcită, mai ales că, pe timpul vieţii, mulţi l-au considerat mai de grabă un şarlatan decât un vraci care vindeca bolile incurabile.

Vindecătorul spunea că era înzestrat cu o ”aura uriașă” şi că vindeca bolile incurabile. A ajuns faimos pentru că lumea vorbea că însuși dictatorul Ceaușescu s-ar fi tratat la el de diferite afecțiuni.

Potrivit zdp.ro. în ultimii ani, Constantin Mudava a trăit și profesat în Câmpina, pe Aleea Luminii, din cartierul Câmpinița, într-o casă modestă.

Mulți l-au acuzat că strânsese o avere fabuloasă, în Prahova și în județul vecin – Dâmbovița – unde se și născuse.

Dar nimeni nu știe dacă aceste lucruri reprezintă adevărul sau sunt doar fabulații. Mudava susținea că tratează bolile prin bioenergie, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anunt-angajare-la-gruparea-de-jandarmi-mobila-matei-basarab-ploiesti/?fbclid=IwAR0i84AGRvXsoi9H_hXHY28OxA-baCNnIoIxXZi4tqfCq6n4PM_-QviZdqU

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor