logo
RNTV Live

Povești triste cu final fericit. Un eveniment la care poți contribui măcar cu un zâmbet

ou concordia6
rnews

Organizația Umanitară Concordia organizează cea de-a patra ediție a concertului caritabil “Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit”.

Joi, 04 octombrie 2018, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București artista Irina Sârbu, trupa Littleimpro și Ansamblul de dansuri populare CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului vor oferi un spectacol pe cinste.
Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.
Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop atragerea de fonduripentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați.
Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI achiziționat de la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA din Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București sau la datele demai jos.
Companiile pot achiziționa unul dintre pachetele de sponsorizare GOLD (5.000 EUR), SILVER(3.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).
Mai multe detalii la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro +40730003261 www.concordia.org.ro
Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor