logo
RNTV Live

Prahova: Cea mai profitabilă afacere ilegală a momentului, pusă pe butuci de poliţişti

6droguri-NU
Mihai Constantinescu

Prahova: Cea mai profitabilă afacere ilegală a momentului, pusă pe butuci de poliţişti

Ţigaretele artizanale păreau să-i aducă uşor bani unui bărbat din Bucov. Afacerea i-a fost pusă pe butuciu după ce un client din Braşov a cumpărat de la acesta. Oamenii legii au intrat pe fir şi au început să facă cercetări.

Astfel, cercetările au condus la concluzia că braşoveanul s-ar fi aprovizionat frecvent de la un bărbat din comuna Bucov (trimis în judecată în altă cauză penală), cu cantitatea totală de 6.000 de țigarete confecționate artizanal și i-ar fi solicitat acestuia să le producă şi livreze, sens în care a promis tăinuirea bunurilor produse din infracţiune, cât și primirea, dobândirea, transformarea și înlesnirea valorificării acestora.

Țigaretele erau folosite de inculpat pentru consumul propriu, cât și pentru a le oferi persoanelor care îl ajutau cu treburile în gospodărie.

Prejudiciul cauzat este de 2.591lei, nerecuperat. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a dispune în cauză.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/directoare-demisa-din-cauza-sumelor-impresionante-stranse-pe-spinarea-parintilor-elevilor/?fbclid=IwAR05WbnvBCaP2ehZjPOvmRael8AE8obsFZXFdz2LEO-3LhvrVjcdcgmYxZo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor