logo
RNTV Live

Prahova este promovată la Târgul de Turism al României

sursă google image
Mihai Constantinescu

 Târgul de Turism al României

Prahova este promovată la Târgul de Turism al României

Pregătiţi bagajele. Plecaţi în vacanţă! Începând de astăzi până duminică Prahova este promovată la Târgul de Turism al României, de la Romexpo București, în standul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. Turiștii și specialiștii găsesc de la oferte de sezon, Crăciun și Revelion, la oferte de Paște, pentru seniori, de relaxare, pachete inedite și multe surprize.

Ca noutăți, la această ediție vor fi prezentate pe lângă turismul montan, cu sporturile de iarnă specifice, sau turismul de relaxare și turismul medical și balneo, dar și turismul gastronomic și oenologic.

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina așteaptă vizitatorii acestei ediții de târg cu oferte pentru sănătate, dar și masaj cervical în standul de promovare a județului Prahova.

Casa Timiș din Chițorani, la 5 minute de Ploiești, este propunerea potrivită pentru cei care caută locații inedite în mijlocul naturii, cu experiențe multisenzoriale în care fiecare detaliu este ales cu atenție, cu meniuri gourmet personalizate, vin și o atmosferă de poveste, cu muzica live și servicii de excepție.

Yael Luxury Apartments Bușteni este un complex de apartamente în sistem self catering cu priveliște asupra masivelor Bucegi, Baiului și Caraiman.Complexul este format din 24 apartamente cu două camere, 6 studio-uri cu o cameră și 4 duplex-uri cu trei camere, sală de conferințe echipată la standarde internaționale și centru de  wellness. Yael Luxury Apartments vă ajută să faceți excursii de neuitat cu peisaje unice pe poteci de munte cu  ATV-uri sau cu jeep-uri 4×4 .

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/avertisment-de-la-anpc-atentie-la-cumparturile-pe-care-le-faceti-de-black-friday/?fbclid=IwAR0ZLGL8qqG5soRGSq5antaUhqV54oKukIk9P09QSg-7u_DFjuk23LZ8DIE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor