logo
RNTV Live

Prahova: Ferma Dacilor – locul din România unde timpul s-a oprit în loc

sursa ferma dacilor
Mihai Constantinescu

Ferma dacilor, locul unde trebuie să ajungi măcar o dată

Prahova: Ferma Dacilor – locul din România unde timpul s-a oprit în loc.

Dacă încă nu ai planuri de vacanţă şi vrei ceva inediti, poate ar trebui să iei în calcul căteva zile de relxare totală la Ferma dacilor, situată într-o zonă ce abundă a istorie şi frumuseţe naturala — Dealu Mare-Tohani, judeţul Prahova.

Cei care vin aici vor avea impresia că au călătorit în timp. În acel timp care stă în loc, în care frumuseţea neîntinată a naturii încă există şi care nu a fost acaparată de tehnologie.

Turiştii se pot bucura aici de cazare în căsuţe de piatră şi lemn, dar şi mâncare făcută pe vatră, mâncare naturală şi sănătoasă.

Printre activităţile de care vă puteţi bucura la ferma dacilor este şi lectura în hamac, incursiuni în lumea animalelor din fermă, hrănirea lor, plimbări cu caii şi poneii, table, sah, remi, paintball, parapantă, enduro, şi multe altele.

De asemenea, aici aveţi şansa unică de a degusta Apogeum – cea mai bună Fetească Neagră din lume, medaliată cu aur la concursul mondial de la Bruxelles din mai 2014. Acest vin a fost ales din peste 8000 de vinuri din întreaga lume, iar imbutelierea lui a fost realizata în editie limitată, iî doar 5000 de sticle.

sursa ideipentruvacanta.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor