logo
RNTV Live

Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean Ploieşti a dispărut fără urmă. Poliţia în alertă

dispărut
Mihai Constantinescu

Prahova: Încă o persoană dată dispărută. Poliţia în alertă

Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean Ploieşti a dispărut fără urmă. Poliţia în alertă

Poliția municipiului Ploiești a fost sesizată despre faptul că numitul DUMITRU MATEI din Bărcăneşti, în vârstă de 51 de ani, aflându-se la Spitalul Județean de Urgențe Ploiești, ar fi părăsit incinta unității fără încuviințarea personalului medical și nu a mai revenit până la acest moment, rudele nereușind să îl găsească.

Se pare că acesta ar fi plecat în cursul acestei zile, din observatorul unității medicale, unde se afla pentru investigații.

Semnalmente:

1,65-1,70 metri înălțime, constituție astenică, păr tuns scurt, de culoare neagră, purtând barbă, fără semne particulare.

La momentul dispariției purta pantaloni sport de culoare neagră și o bluză bleumarin.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/negocieri-fara-sfarsit-pentru-statia-de-epurare-ploiesti-care-dureaza-de-11-ani-si-costa-milioane-de-euro-video/?fbclid=IwAR1bEh8lP0Tsv3kzEHK4ZwJrd3pNMY89UXA5w4MIOOs-1l0cIyjEu4HtWLc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor