logo
RNTV Live

Prahova: Incendiator de “profesie” luat pe sus de poliţişti pentru furt calificat

mandate periate cannabis desfăşurare de forţe VIDEO/ 15 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti din Buzău, Prahova şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări periculoase
Mihai Constantinescu

Percheziţie la persoană bănuită de furt calificat

Prahova: Incendiator de “profesie” luat pe sus de poliţişti pentru furt calificat.

Casa unui bărbat din Prahova este percheziţionată centimetru cu centimetru de poliţiştii din Urlaţi după ce a ieşit la lumină cum că acesta ar fi pătruns prin efracție într-o casă de vacanță din Ceptura, de unde ar fi sustras trei camere de supravheghere și un DVR.

Totodată, au rezultat indicii despre faptul că, la data de 10 mai ar fi incendiat o anexă gospodărească, precum și în data de 25 mai, ar fi incediat un autoturism, ambele de pe raza comunei Ceptura. De asemenea, se pare că și bunurile sustrase la data de 5 martie ar fi fost distruse tot prin incendiere.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 20.000 de lei.

In continuare, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere (in formă agravată).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor