logo
RNTV Live

Prahova: 17 aprilie, ziua dosarelor penale pentru conducere fără permis

prahovean fara permis de conducere
Mihai Constantinescu

Prahova: 17 aprilie, ziua dosarelor penale pentru conducere fără permis

Miercuri, 17 aprilie 2019 ar putea fi declarată ziua dosarelor penale pentru conducere fără permis. Cel puţin pentru Prahova pentru că, în ziua respectivă, oamenii legii au descoperit în trafic multe persoane care se aflau la volan deşi nu aveau acest drept.

Potrivit comunicatului de presă al IJP Prahova, miercuri, în jurul orei 14.00, doi polițiști de investigații criminale din I.J.P. Prahova au observat la volanul unui autoturism, pe o stradă din municipiul Ploiești, un bărbat despre care aveau cunoștință că nu posedă permis de conducere.

Solicitând sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, au constatat că bănuiala lor se confirmă. Ploieșteanul de 46 de ani depistat nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal.

Miercuri seara, o echipă de polițiști din Târgșoru Vechi au oprit, pentru verificări, un autoturism care se deplasa pe un drum comunal din satul Strejnicu.

Cel depistat la volan, un localnic de 25 de ani, a declarat polițiștilor că a absolvit cursurile unei școli de conducători auto, însă nu deține permis de conducere. Cu toate acestea, se pare că aceluia care i-ar fi împrumutat autoturismul, pentru a-i obține acordul, i-ar fi spus că a promovat examenul pentru permisul de conducător auto și că acesta urmează să îi fie trimis prin poștă.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis, urmând a continua cercetările până la lămurirea întregii situații de fapt.

Totodată, au mai depistat în trafic o persoană conducând fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule, polițiști din cadrul Biroului Rutier Câmpina. Şi în această situație a fost întocmit dosar penal.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotonesimtiti-fotografiati-cum-lasa-sacii-de-gunoi-la-marginea-unui-drum-din-prahova/?fbclid=IwAR0LmTFwMNYNQOvYRZuP66Bf6EOZla8OPqUPYNugTaAmDnkmBInmYLT7Hk8

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videocampina-au-confundat-incendiu-cu-fumul-produs-de-flex/?fbclid=IwAR2zNranJqXt980omENRbwpStV3Qsq05Oo7CXez5zJewqman5VEoj4pW0ks

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/galateni-retinuti-dupa-ce-au-spart-mai-multe-locuinte-din-ploiesti-tinteau-apartamentele-de-la-parter/?fbclid=IwAR23eVnWkC299Rt4_zZke9cEEG8PI7qM_3gqFYM64wAP_F3QdpTj_yn77T0

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor