logo
RNTV Live

Prahova, Paradisul şoferilor care merg beţi turtă la volan. Poliţiştii sunt şocaţi

COD ROŞU de tupeu. Un ploieştean a vrut să păcălească poliţiştii/ilustrativa
Mihai Constantinescu

Trei şoferi au fost depistaţi recent beţi la volan,în timpul acţiunilor de control realizate de către oamenii legii de la Poliţia Rutieră din Prahova. Toţi trei s-au ales cu dosare penale.

Unul dintre cei a trei a fost depistat pe DN 1 B, în localitatea Valea Călugărească. Etilotestul a indicat o valoare de 0,57 mg alcool pur în aerul expirat.

În aceeşi zi, doar că în Câmpina, alţi doi şoferi au fost şi ei la volan deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre ei era un cetățean străin care circula pe DN 1, în localitatea Bănești, cu viteza de 85 km/h. Testându-l cu etilotestul, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat.

Un alt şofer, un cetățean din Cornu, conducea autoturismul personal având o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii șoferi depistați au fost transportați la spital pentru a li se recolta probe de sânge, întocmindu-li-se, totodată, dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ(sursa Rtv)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor