logo
RNTV Live

Prahova: Pregătirile pentru europarlamentare și referendum, în linie dreaptă

europarlamentare și referendum
Mihai Constantinescu

Prahova: Pregătirile pentru europarlamentare și referendum, în linie dreaptă

Prahovenii sunt aşteptaţi în data de 26 mai 2019 la urne. Este ziua când vor avea loc alegerile europarlamentare și referendumul. Pentru acea zi pregătirile au intrat în linie dreaptă în judeşul Prahova.

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentanții Instituției Prefectului județul Prahova vor ridica duminică, 19 mai 2019, buletinele de vot, broșurile informative pentru experții electorali, ștampilele cu mențiunea ”Votat” și timbrele autocolante.
Astfel, de la Monitorul Oficial vor fi ridicate cele 2.176.311 buletine de vot.

Fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot – două pentru fiecare întrebare pentru referendum și unul pentru alegerile europarlamentare. Totodată, de aici se vor ridica și broșurile elaborate de Autoritatea Electorală Permanentă pentru experții electorali din secțiile de votare.

De la Regia Autonomă Monetăria Statului din București vor fi ridicate ștampilele cu mențiunea ”Votat”, iar de la CN Imprimeria Națională se vor ridica timbrele autocolante.
Toate aceste materiale vor fi transportate cu pază asigurată de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova după care vor fi depozitate la sediul Instituției prefectului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor