logo
RNTV Live

PRAHOVA, TRECUT ŞI VIITOR / TURUL DE FORŢĂ

Theo Tănăsescu

Emisiunea Turul de Forta, care este difuzata la RNTV, de la ora 21.00 i-a avut ca invitati pe prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu si primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici.

In cadrul emisiunii au fost dezbatute gradual mai multe teme de interes. Intre acestea, iluminatul ornamental de sarbatori, si modul in care acesta a fost intarziat, furnizarea agentului termic, in contextul in care ploiestenii beneficiază de cea mai ieftină gigacalorie din țară, după ce activitatea de termoficare a trecut din subordinea Consiliului Județean în cea a Primăriei.

In aceeasi productie s-au discutat probleme asemanatoare celor de la Ferma Dacilor. In sensul in care inclusiv institutiile statului au obligatia sa raspunda cât mai rapid la solicitările Parchetului și pentru a contribui la clarificarea situației.

In final s-a adus in atentie si criza deșeurilor din 2023, urmată de premise ale unei posibile crize la începutul anului 2024.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor