logo
RNTV Live

Prahova: Șoferii care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”,  în atenția polițiștilor

sursă foto Adevarul
Mihai Constantinescu

Prahova: Șoferii care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”,  în atenția polițiștilor

S-a declarat “război” şoferilor care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”. recent a fost organizată o astfel de acţiune în Prahova pentru a se identifica autovehiculele cu care se efectuează transport de persoane fără a deține autorizație de taximetrie.

Cu această ocazie, pe D.C. 58, în comuna Bucov, au fost identificați doi bărbați (unul de 60 de ani, din Urlați, iar celălalt de 66 de ani, din Bucov), care transportau patru, respectiv trei persoane, pe ruta Ploiești-Bucov-Pleașa.

Conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.000 lei fiecare. Mai mult a fost dispusă şi măsura reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu nr. de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculelor pentru o perioadă de 6 luni.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ziua-invatatorului-este-nelucratoare-inca-o-zi-fara-scoala-pentru-elevi-si-personalul-din-invatamant/?fbclid=IwAR2M7VoUaPhfMGJHipjjIzVtfrJFcxOSdTkYnnYlt1KvkQZ-_E718AHn3CA

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor