logo
RNTV Live

Prahovean atacat în plină stradă. Ce i-au făcut atacatorii

Prahovean atacat în plină stradă. Ce i-au făcut atacatorii/ sursa foto stirile pro tv
Mihai Constantinescu

Prahovean jefuit în plină stradă, în Ploieşti

Prahovean atacat în plină stradă de trei indivizi. I s-a întâmplat unui bărbat de 65 de ani, din Bertea. Acesta se afla prin Ploieşti pentru a rezolva o problemă. Se deplasa pe strada Găgeni, moment în care a fost atacat de trei tineri. Au urmat câteva moment de spaimă, când bărbatul a încercat să se apere de cei trei atacatori. Aceştia au reuşit totuşi să-i fure telefonul mobil şi suma de 900 de lei.

Când s-a dezmeticit, prahoveanul s-a dus glonţ la poliţie, unde a povestit oamenilor legii tot ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/sechestrate-propria-locuinta-si-jefuite-de-70-de-mii-de-euro/

Imediat polițiștii au demarat cercetările. Au efectuat 3 percheziții domiciliare în municipiu, în urma cărora au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenți, ambii de 17 ani și un tânăr de 24 de ani, cu toții din localitate.

În baza probelor administrate în cauză, cei trei bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro 

Sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor