logo
RNTV Live

Prahovencele vor fi răsfăţate de ziua lor. Winmarkt şi FC Petrolul sărbătoresc Ziua Femeii cu mult stil. Surprizele se vor ţine lanţ

FC Petrolul_Winmarkt 8 martie
Mihai Constantinescu

De 8 martie, clienţii centrului comercial Winmarkt vor avea parte de surprize inedite şi cadouri dulci. Membrii echipei de fotbat FC Petrolul vor fi prezenţi în Winmarkt Ploieşti pentru o misiune specială. Terenul este pregătit, de aceasta dată miza nu mai este scorul, ci ca toate doamnele şi domnişoarele să se simtă cu adevărat speciale.

Cu ocazia Zilei Femeii, începand cu ora 14:00, echipa de la FC Petrolul va fi prezentă în centrul comercial Winmarkt pentru a împărţi cadouri doamnelor şi domnişoarelor dar şi pentru a oferi autografe şi sesiuni foto.

În aceeaşi zi, femeile prezente în centrul comercial vor beneficia de sesiuni gratuite de make-up şi hair styling, manichiură şi multe alte surprize.

De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi în fiecare zi la „Târgul de primavara” din Winmarkt, la etajul 1, până pe 9 martie. Clienţii vor putea alege cadouri inspirate pentru femeile din viaţa lor: mărtişoare, bijuterii, cadouri, produse hand-made, felicitări şi flori.

În plus, în perioada 7-9 martie, Winmarkt Ploieşti organizează o campanie specială pentru clienţi: pentru cumpărături în valoare de 100 lei, cumpărătorii vor primi, pe loc, un voucher cadou în valoare de până la 100 lei, pe care îl vor putea folosi în magazinele participante.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor