logo
RNTV Live

Prahoveni și tineri! Petrolul urmărește un apărător de bază!

militaru andrei
Cristian Anghelescu

La antrenamentele Petrolului din această săptămână este prezent și Andrei Militaru, un tânăr apărător din Bușteni, în vârstă de 20 de ani, ultima oară la Chiajna II.

Întrebat despre fotbalist, antrenorul Octavian Grigore a spus că nu-i displace dar, la acest moment, tânărul este complet nepregătit: “Militaru poate fi o frumoasă surpriză în viitorul pe termen mediu, întrucât la acest moment nu poate fi vorba despre cooptarea în lot, fiind complet nepregătit! Dar îmi place cum se poziționează în teren, cu stă mereu cu capul sus, cum vede faza defensivă în ansamblu! Poate să ajungă, dacă își și dorește asta, peste tot ce avem noi acolo, la acest moment! Rămâne să tragă de el, să se pregătească la nivel profesionist” a spus Tavi.

La rândul său, fotbalistul a declarat pentru Republikanews: ”Tot ce știu este că, la acest moment, sunt în lotul lărgit și mă pregătesc cot la cot cu ceilalți fotbaliști. Mai știu și că nu sunt pregătit, vin după o perioadă de abandon al fotbalului, dar pentru asta mă mobilizez și trag tare la ședințele de antrenament. Cel mai important pentru mine este că domnii antrenori îmi acordă o șansă și nu vreau să o ratez! Vreau să joc la Petrolul, îmi era greu să fac și antrenamentele toate și să și merg la serviciu așa că am renunțat la slujbă și mi-am înaintat demisia! Vreau să ajung cât mai repede la forma în care eram când jucam la Chiajna, Titu, Zagon sau CS Cornu! Am lăsat totul deoparte și vreau să mă încadrez în lotul <<lupilor>>, m-a fermecat galeria, sunt fascinat de atmosferă! Nu vreau să dezamăgesc, îmi doresc să fiu titular cât mai curând!” a spus tânărul fotbalist.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor