logo
RNTV Live

Prahovenii fură în continuare copaci din pădure

percheziţii în desfăşurare ,Percheziții la hoți de lemne dintr-un sat prahovean. Aici se fură ca-n codru!
rnews

O patrulă din cadrul Secției Rurale nr. 1 Apostolache, în timp ce desfășura activități de patrulare pe raza comunei Apostolache, sat Valea Cricovului, a observat, pe un teren cu vegetație forestieră situat pe marginea râului Cricovul Sărat, trei bărbați care tăiau arbori. La vederea oamenilor legii, aceștia au încercat să fugă, însă polițiștii au reușit să îi împiedice să facă acest lucru.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei 3, din localitate, tăiau materialul lemnos de pe proprietatea unei alte persoane.

La fața locului, în prezența unui tehnician silvic din cadrul Ocolului Silvic Verbila și a proprietarei terenului, au fost inventariate 13 cioate, respectiv 0,36 m3 material lemnos.

Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, totodată, polițiștii dispunând ridicarea, în vederea confiscării, a topoarelor folosite la comiterea faptei.

Materialul lemnos a fost predat proprietarei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor