logo
RNTV Live

Prea puțin pentru Petrolul! Lupii încep sezonul cu remiză!

petrolul snagov 1
Ciprian Radu

Prea puțin pentru Petrolul

Debut împiedicat pentru Petrolul în liga secundă! Lupii au avut mult de furcă cu Sportul Snagov și au reușit doar o remiză, în condițiile în care U Cluj, FC Argeș și Farul și-au câștigat primul meci. 

Leo Grozavu are dreptate, Petrolul are nevoie de un atacant de valoare. Dar și în celelalte compartimente sunt probleme. Care, atenție, ne-au fost dezvăluite cu Sportul Snagov, o echipă de pluton sezonul trecut. Care, ce-i drept, a avut o campanie de achiziții importantă în vară. Dar care rămâne, totuși,…. Snagov!

Ocaziile mari ale meciului din Arena Lupilor le-au aparținut celor de la Sportul Snagov, toate atacurile periculoase ale oaspeților semnalând probleme mari în defensiva petrolistă.

Cât a jucat Elek, a fost un pericol constant pentru poarta lui Tordai, care, și el, a avut o ezitare incredibilă în prima repriză. Doar norocul a făcut ca mingea înțepată de vârful Snagovului să nu ajungă în plasă!

Probleme sunt și la construcție, lupii acuzând lipsa unui mijlocaș de creație.

De altfel, antrenorul Leo Grozavu a spus cu doar o jumătate de gură că este mulțumit de lot. Și totuși, nici jucătorii aduși cu girul său n-au rupt gura târgului.

În fapt, singurul care a ieșit în evidență, pozitiv, a fost Nini Popescu. Ar mai fi fost și Ciocâlteu, dar a greșit grav pe final, când a lovit cu cotul un adversar și a luat al doilea galben.

0-0 cu Snagov, acasă, în primul meci al sezonului este prea puțin. Echipa antrenată de Leo Grozavu avea nevoie de mai mult și a rămas datoare. Vedem ce va fi etapa viitoare, la Balotești.

Petrolul – FC Snagov 0-0  

 

Petrolul: Tordai – Olaru, Plămadă (68 Chindriș), Cazan, Țigănașu – Cruceru (61 Herea), Ghinga, Ciocâlteu – N. Popescu, Arnăutu, Saim (46 Grecu). Antrenor: Leo Grozavu.

Sportul Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, Ilie, Stancu – Gâț (68 Costache), Bărbulescu, Borțoneanu, Hlistei (89 Buia) – Huiban, Elek (74 Ion). Antrenor: Laszlo Balint.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor