Prea puțin pentru Petrolul! Lupii încep sezonul cu remiză!

Prea puțin pentru Petrolul

Debut împiedicat pentru Petrolul în liga secundă! Lupii au avut mult de furcă cu Sportul Snagov și au reușit doar o remiză, în condițiile în care U Cluj, FC Argeș și Farul și-au câștigat primul meci. 

Leo Grozavu are dreptate, Petrolul are nevoie de un atacant de valoare. Dar și în celelalte compartimente sunt probleme. Care, atenție, ne-au fost dezvăluite cu Sportul Snagov, o echipă de pluton sezonul trecut. Care, ce-i drept, a avut o campanie de achiziții importantă în vară. Dar care rămâne, totuși,…. Snagov!

Ocaziile mari ale meciului din Arena Lupilor le-au aparținut celor de la Sportul Snagov, toate atacurile periculoase ale oaspeților semnalând probleme mari în defensiva petrolistă.

Cât a jucat Elek, a fost un pericol constant pentru poarta lui Tordai, care, și el, a avut o ezitare incredibilă în prima repriză. Doar norocul a făcut ca mingea înțepată de vârful Snagovului să nu ajungă în plasă!

Probleme sunt și la construcție, lupii acuzând lipsa unui mijlocaș de creație.

De altfel, antrenorul Leo Grozavu a spus cu doar o jumătate de gură că este mulțumit de lot. Și totuși, nici jucătorii aduși cu girul său n-au rupt gura târgului.

În fapt, singurul care a ieșit în evidență, pozitiv, a fost Nini Popescu. Ar mai fi fost și Ciocâlteu, dar a greșit grav pe final, când a lovit cu cotul un adversar și a luat al doilea galben.

0-0 cu Snagov, acasă, în primul meci al sezonului este prea puțin. Echipa antrenată de Leo Grozavu avea nevoie de mai mult și a rămas datoare. Vedem ce va fi etapa viitoare, la Balotești.

Petrolul – FC Snagov 0-0  

 

Petrolul: Tordai – Olaru, Plămadă (68 Chindriș), Cazan, Țigănașu – Cruceru (61 Herea), Ghinga, Ciocâlteu – N. Popescu, Arnăutu, Saim (46 Grecu). Antrenor: Leo Grozavu.

Sportul Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, Ilie, Stancu – Gâț (68 Costache), Bărbulescu, Borțoneanu, Hlistei (89 Buia) – Huiban, Elek (74 Ion). Antrenor: Laszlo Balint.

1 COMENTARIU

  1. nu poti sa marchezi daca nu ataci poarta.
    Nu poti sa marchezi si implicit sa castigi cand joci la 2/4din efort.
    Nu poti sa castigi cand faci posesie la tine in teren.
    Nu poti sa castigi cand joci cu mercenari…. si atat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here