logo
RNTV Live

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, despre UPG: “Este o universitate de prestigiu, recunoscută în întreaga lume pentru performanță”

CJ Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, despre UPG: "Este o universitate de prestigiu, recunoscută în întreaga lume pentru performanță"
Mihai Constantinescu

Mesajul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, către stundenți, cu ocazia deschiderii noului an universitar

6 474 de tineri au început astăzi noul an universitar. Deschiderea oficială a avut loc în prezența autorităților locale  și județene dar și a profesorilor universitari și a studenților.

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/studentii-incep-astazi-noul-an-universitar-upg-ploiesti-a-organizat-festivitatea-de-deschiderea-in-aula-universitatii-cand-se-intra-in-sesiune-foto/

La festivitatea de deschiderea a participat și președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader. Acesta a avut următorul mesaj pentru studenți:

“Am fost onorat să particip la deschiderea noului an universitar al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, cu atât mai mult cu cât este și cea pe care eu am absolvit-o.
Este o universitate de prestigiu, recunoscută în întreaga lume pentru performanța și profilul său unic și pentru renumele pe care i l-au dus mai departe absolvenții săi.
Felictări, stimați profesori universitari, pentru modul îi care îi îndrumați și îi ajutați în formarea minții și caracterelor lor!
Succes, dragi studenți, bucurați-vă de acești ani și nu uitați că educația este un pilon al succesului!”

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor