logo
RNTV Live

Prima lună de toamnă se încheie cu brumă și îngheț. Vezi cum va fi vremea în Prahova

METEO: Prahova sub zero grade. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Mihai Constantinescu

Toamnă cu temperaturi scăzute

Dacă nu ați făcut-o până acum, porniți centralele! Vineri dimineaţa, temperaturile au coborât sub pragul de îngheţ în ţară. Și nu se va ameliora, spun meteorologii. Sfârșitul de septembrie vine cu îngheţ şi brumă.

Astăzi, în jurul orei 9.00, temperatura minimă s-a înregistrat în Călimani, Carpaţii Orientali, unde au fost – 5 grade Celsius. Frig a fost și la Bălea Lac. Aici s-a înregistrat o temperatură de -3 grade.

De vreme rece vor avea parte în continuare și prahovenii. Cei care iubesc zilele călduroase trebuie să știe temperaturile rămân scăzute, mai ales noaptea. Astăzi, pe timpul zilei se va atinge la Ploiești o maximă de 16 grade Celsius. Noaptea scade până la 5 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/ca-la-noi-prima-autostrada-urbana-bucuresti-ploiesti-se-finalizeaza-la-anul-desi-trebuia-terminata-intr-o-luna-grav-este-ca-sunt-voci-care-spun-ca-autostrada-va-aglomera-si-mai-mult-traficul/

Utimele două zile ale săptămânii vin cu temperaturi ceva mai scăzute decât normalul perioadei. Maximele urcă până la 17 grade și coboară până la 4 grade noaptea.

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor