logo
RNTV Live

Primar din Prahova, declarat INCOMPATIBIL de ANI

Sursa foto: mediafax.ro
rnews

24 de foști și acutuali aleși locali au fost declarați incompatibili sau în conflict de itnerese de natură administrativă de către ANI, la nivel național. Printre aceștia se numără și primarul comunei Salcia.

1.BOȘTINĂ DAN, Primar al comunei Salcia, Județul Prahova – INCOMPATIBILITATE

În mandatul 2012 – 2016 a exercitat simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale cu Clasele I – VIII Salcia, județul Prahova, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. CRISTEA NICULAE, PETRICĂ IOSIF, NICHESCU VASILE-NELU, MUSTAȚĂ NICOLAE-PAVEL, BĂLĂBAN MIHAI și DOBREA GHEORGHE nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor