logo
RNTV Live

Primăria Ploieşti îl obligă pe Doroftei să pună lacăt pe pub-ul din centrul oraşului

Primăria Ploieşti îl obligă pe Doroftei să pună lacăt pe pub-ul din centrul oraşului
Mihai Constantinescu

 Primăria îl face KO pe Leonard Doroftei

Primăria Ploieşti îl obligă pe Doroftei să pună lacăt pe pub-ul din centrul oraşului. Au şi un motiv întemeiat, susţin reprezentanţii municipalităţii. Clădirea unde se află şi pub-ul fostului pugilist face parte dintre cele încadrate în clasa I de risc seismic.

Prin notificarea primită, Doroftei a fost anunţat că până pe 25 august trebuie să pună lacât pe pub-ul care se află deasupra fostului Cinema Patria(clădire încadrată în clasa I de risc seismic).

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/femeia-care-distrus-orasul-si-sportul-ploiesti-esti-de-acord-sa-plece/

“Când am băgat banii mei aici n-a venit nimeni să-mi spună că este într-un bloc cu bulină. Am încredere că primarul  va face treabă bună şi va găsi o soluţie legală.Mă simt onorat, pentru că se gândesc la viața mea”, a declarat pentru Telegrama.ro Leonard Doroftei.

Locul unde fostul pugilist a deschis pub-ul l-a obţinut în urma  unei asocieri cu Primăria Ploiești. Termenul prevăzut a fost de 25 de ani, din care au mai rămas 14. Rămâne de văzut dacă reprezentanţii primăriei Ploieşti vor găsi o soluţie care să nu îngroape afacerea fostului sportiv.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Telegrama.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor