logo
RNTV Live

Primăria Ploieşti mai pierde un proiect european. Funcţionarii, sancţionaţi

casa alba
Mihai Constantinescu

Primăria Ploieşti mai pierde un proiect european. Funcţionarii, sancţionaţi.

Este vorba mai exact despre un proiect european din sesiunea 2014-2020, care ar fi fost pierdut din cauza unei “bâlbe” a funcţionarilor privind nerespectarea uneui termen.

Proiectul a fost depus în cadrul axei de finanţare 5.1 de la Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman, axă care vizează realizarea unor investiţii pentru reducerea excluziunii sociale şi numărului de persoane aflate în risc de sărăcie din comunităţile marginalizate.

Gafa a ajuns şi la urechile primarului, Adrian Dobre, care doreşte să afle exact cum a fost posibil ca proiectul să fie pierdut, dar şi să sancţioneze:

„Am fost informaţi că proiectul a fost respins, pe motiv că nu s-a respectat un termen de aşteptare în momentul selecţiei, am stat 10 zile în loc de 12. Aştept nişte note explicative cu privire la modul în care s-a făcut această greşeală”, a declarat primarul Adrian Dobre pentru Telegrama.ro. N-ar fi exclus, în urma acestui caz, să vedem o cercetare disciplinară care să vizeze una sau mai multe persoane din cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale a instituţiei.

citeşte mai multe aici www.telegrama.ro/administratie/item/60335-o-noua-gafa-a-primariei-ii-costa-pe-ploie%C8%99teni-inca-un-proiect-european-pierdut,-pentru-nerespectarea-unui-termen.html

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor