logo
RNTV Live

PRIMĂRIA PLOIEȘTI vă mulțumește pentru înțelegere

mutare primarie 6
rnews

Dacă aveți probleme de rezolvat în Primăria Ploiești, înarmați-vă cu răbdare și nervi de fier!

Departamentul de comunicare al primăriei a emis un comunicat  de presă prin care anunță că activiățile necesare  mutării  se vor încheia abia pe 5 decembrie.

Mai mulți ploieșteni ne-au sesizat faptul că în acest moment, în fostul sediu al primăriei, bate vântul.

Republika NEWS a sesizat încă de la început faptul că mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate  nu s-a făcut conform unui grafic pentru ca ploieștenii să nu fie puși pe drumuri DEGEABA.

Și cum totul se rezolvă doar multumiri pentru întelegerea acestui haos, puteti citi comunicatul de mai jos:

Primăria Municipiului Ploiești  a demarat, recent, activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

Facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va finaliza în data de 05 decembrie 2018, dată la care se va muta, în noul sediu, Registratura primăriei.

În ceea ce privește Registratura Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, menționăm faptul că, aceasta funcționează deja, la intrarea principală din noul sediu.

Mulțumim comunității locale pentru înțelegerea de care dă dovadă, în contextul eventualelor sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor