logo
RNTV Live

Primarul Ploieștiul, criticat dur pe pagina sa de Facebook de ploieștenii care au ratat parada de 1 Decembrie:”Rusine Primăriei Ploiești!”

criticat manifestările
Mihai Constantinescu

Reacțiile ploieștenilor după ce au ratat parada de 1 Decembrie

Primarul Ploieștiul, criticat dur pe pagina sa de Facebook de ploieștenii care au ratat parada de 1 Decembrie:”Rusine Primăriei Ploiești!”.

Ploieștenii au ratat parada de 1 Decembrie din acest an. Ora anunțată, din programul dedicat manifestărilor pentru Ziua Națională a României, nu a fost respectată.

Pagina de Facebook a primarului a fost umplută de mesajele oamenilor care și-au exprimat dezamăgirea.

Dezamăgire, domnule primar! Atat! Bătaie de joc! Cum puteti sa anuntati parada la ora 13 si sa va bateti joc copiii nostri si sa începeți la ora 11? Cum e posibil sa ne faceti asemenea surpriza neplăcută? Sa va fie rusine! Mi-e rusine ca trăiasc in Romania!, a scris Diana Gheorghian 

 

Superba parada de la ora 13!!! Felicitari pentru organizare! Încă o data ați demonstrat respectul pe care-l purtați cetățenilor! Fiica-mea (care, apropo, toată dimineața a țopăit de nerăbdare sa vadă “parada”) a avut parte de o lecție pe cinste: ce înseamnă sa nu dai doi bani pe cineva, ascris pe Facebook Alina Daniela.

 

Dezamăgire ….cum sa explicăm copiilor nostri care au așteptat aceasta paradă cu nerăbdare?????, a scris și  Roxana Parvu .

 

 

Sper ca ati stat si dvs. la ora 13 la parada ca noi. Sa va fie rusine. Rusine pentru functia ce o detineti si nu o meritati. Rusine pentru ceea ce ati permis sa se faca. Rusine pentru ca v-ati batut joc de noi si copii nostri. Rusineeeeee! Rusineeeee!,  a scris și Laura Nita

 

“Rusine Primariei Ploiesti!
(A cata oara, cand e vorba de evenimente de final de an?)
Mii de oameni au ratat parada de 1 Decembrie, mai precis, cei care si-au luat informatiile despre programul de 1 decembrie din surse ce aveau la baza comunicatul Primariei.
In centrul orasului, lumea bombane si se uita-n telefoane, pe ger, nemaintelegand nimic.
Copiii se consoleaza calarind decoratiunile de Craciun..
Au prins-o doar cei care au venit mai devreme, in inertia anilor trecuti..
Mai sunt si cativa norocosi care au prins coada paradei, pentru ca venisera mai devreme (credeau ei),  a scris și  Crina Manolescu “.

Acestea sunt doar o parte dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a primarului Adrian Dobre. Tot acolo oamenii au primit răspuns pentru gafa de proporții, edilul găsind  imediat vinovatul: Garnizoana Militară

“Garnizoana Militară nu a respectat programul stabilit cu Primăria Municipiului Ploiești pentru defilarea paradei militare.
În contextul decalajului apărut în timpul acțiunilor, din această dimineață, care au fost incluse în programul oficial, destinat marcării Zilei Naționale a României, fac precizarea că, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat și desfășurat exclusiv de Garnizoana Ploiești.
Îmi cer scuze ploieștenilor pentru situația determinată de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiești față de programul inițial anunțat de instituția noastră.
Evenimentele organizate de Primăria Municipiului Ploiești se vor desfășura conform programului stabilit”, a scris Adrian Dobre pe Facebook.

Replica nu a întăryiat să apară.

Iată ce a scris un ploieștean:

“Ba, sunt eu orb sau in aceeasi frază scrie: “…programul stabilit cu Primaria Municipiului Ploiești”, după care scrie “…a fost stabilit, organizat si desfășurat exclusiv de Garnizoana Ploiești”. Pai bă nene, atunci voi ce rol aţi avut la “prima stabilire” :))))) Recitește-ţi textul înainte sa postezi, măi Dobrică. Devii penibil ca autobuzele alea cu horn de inox…”

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor