logo
RNTV Live

Primarul Ploieştiul vrea să cadă capete pentru lipsa de reacţie după ce o conductă magistrală s-a spart.

sursă foto google image
Mihai Constantinescu

Primarul Ploieştiul vrea să cadă capete pentru lipsa de reacţie după ce o conductă magistrală s-a spart

În mai multe cartiere din Ploieşti a fost instituită interdicţia de a consuma apa de la robinet, după ce o conductă magistrală s-a spart în week-end. Problema a fost semnalată de cetăţenii speriaţi care au observat că apa de la robinet are o culoare ciudată.

Lipsa de reacţie a care erau în măsură să ia măsuri l-a nemulţumit pe edilul municipiului Ploieşti,.Astăzi a declarat că va cere şi nişte demisii. Mai exact acesta cere demisia întregului Consiliu de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, dar și a directorilor RASP, pentru lipsa de reacție în problema avariei majore la magistrala de apă.

Mai mult, edilul a susţinut astăzi că prima persoană care a semnalat problema a fost chiar președintele CA-ului de la RASP, Gheorghe Ristulescu”.

“Președintele CA-ului de la RASP dă telefon la dispeceratul primăriei, când el era cel mai în măsură să vină și să se adreseze RASP-ului pentru a demara o serie de proceduri și de măsuri, lucru care nu s-a întâmplat. RASP nu a avut nicio reacție, în condițiile în care monitorizează contractul cu Apa Nova”, a declarat Adrian Dobre.

Din nefericire nu s-a reuşit nici până la această oră să se descopere unde este fisurată conducta de apă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor