logo
RNTV Live

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, implicat într-un scandal de corupție

mita
Oana Stoica

adrian radu dobreNici nu s-a instalat bine la Primăria Ploiești, că Adrian Dobre a și avut de dat explicații în fața procurorilor. Vineri seară, ofițerii DGA l-au prins în flagrant pe un fost ofițer SRI, în timp ce lua mită 2000 de lei. Banii i-au fost oferiți chiar de cel care l-a și denunțat. Adrian Radu, de câțiva ani așa zis jurnalist, i-a cerut bani directorului CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, susținând că cei 2000 de lei vor ajunge la primarul Adrian Dobre. Și asta pentru ca edilul să-l păstreze pe Stoichiciu în funcția de director. Stoichiciu a anunțat Direcția Generală Anticorupție care a organizat flagrantul, iar banii au fost capcanați cu substanțe fluorescente.

”În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. a primit 2.000 lei de la S.C, denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate.
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus faţă de inculpatul R.A.O. punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență și s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.” – sursa – comunicat de presă DGA.

În urmă cu mai bine de un an, Adrian Radu a fost susprins de paparazzi în timp ce se plimba cu Traian Băsescu prin Herăstrău.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor