logo
RNTV Live

Primele despărțiri din lotul “lupilor”

petrolul-1
Cristian Anghelescu

Primele despărțiri din lotul “lupilor”

Oficialii Petrolului au stabilit lista jucătorilor pe care staff-ul tehnic nu se va mai baza pentru partea a doua a sezonului.

Astfel, portarul Ionuţ Marinică şi jucătorii de câmp Alexandru Puchea, Adrian Vintilă, Roland Stănescu şi George Dumitru au fost anunţaţi că nu mai intră în planurile de viitor ale clubului, ei urmând să se despartă, în această iarnă, de gruparea „galben-albastră”.

Lor li sealătură și G. Dumitru, tânărul apărător fiind mai mult accidentat în turul de campionat.

Ce a spus Cristi Vlad

Dintr-o discuție cu președintele Cristi Vlad  am aflat că toți cei mai sus amintiți vor fi împrumutați sau transferați definitiv, exact așa cum doresc ei! Și că, mai mult, vor fi orientați, în primă fază, către CS Blejoi, echipă cu care Petrolul are și va avea o legătură strânsă! Asta, firește, dacă și fotbaliștii în cauză își doresc!

Cert este că, la capitolul “veniri” doar Avram și Cârjan sunt oficial confirmați, alți doi fotbaliști fiind așteptați să sosească la echipă până luni! În cazul în care aceștia nu-și vor lămuriproblemele contractuale până la debutul în noua săptămână, oficialii Petrolului vor renunța la ei!

“Petrolul a devenit o echipă atractivă, nu suntem în situația de a ne ruga de cineva! Vreau să le mulțumesc celor cu care am vorbit despre plecare, vor mai fi și alții pe parcurs, vrem să-i ajutăm și să-i direcționăm unde le va fi lor mai bine” a declarat Cristi Vlad.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor