logo
RNTV Live

Primele imagini cu piromanul din București! A incendiat șapte mașini până acum

piroman bucuresti
rnews

Primele imagini cu piromanul din București

Poliția Capitalei este în alertă, după ce șapte mașini au fost incendiate și încă una a fost vandalizată. Polițiștii cred că e opera unui singur individ, surprins, de altfel, pe camere. 

Până acum însă, suspectul nu a fost identificat.

 

Până la acest moment, investigaţiile noastre ne-au dus către un bărbat care apare pe mai multe înregistrări. (…) Avem frânturi de imagini luate din înregistrări de pe aproape 200 de camere de supraveghere cu un bărbat despre care credem că este autorul incendierilor. A durat câteva zile vizionarea tuturor imaginilor pentru că am considerat că este necesar să publicăm cele mai bune imagini care să ne ducă la identificarea autorului. Facem apel la toţi cetăţenii care ne pot sprijini cu identificarea autorului după vizionarea acestor imagini.

Punem la dispoziţia cetăţenilor atât numărul de urgenţă 112, numerele de telefon de la orice secţie de poliţie şi avem rugămintea ca, în cazul în care un cetăţean are cunoştinţă de acest bărbat, să sune la Secţia 4 Poliţie la numărul 021.222.41.58, un număr alocat pentru acest caz”, a declarat şeful Poliţiei Sector 1 Ionuţ Dana.

El a precizat că, pe lângă vizionarea imaginilor, poliţiştii au făcut şi fac în continuare investigaţii în tot Sectorul 1 şi au audiat mai mulţi martori care l-au văzut pe bărbat sau au intrat în contact cu el înainte şi după incendierea maşinilor.

Imaginile pot fi vizualizate AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor