logo
RNTV Live

Primul meci la Buftea, prima victorie! (GALERIE FOTO)

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AFC UNIREA 04 SLOBOZIA, AMICAL (7.02.2018)
Cristian Anghelescu

Primul meci la Buftea, prima victorie! (GALERIE FOTO)

Cum deja se cunoaște, Petrolul se află, de ieri, la Buftea, mai precis în cadrul Complexului Național, locul unde, până pe 17 februarie, va participa la cel de-al doilea cantonament de pregătire al iernii.

Și, așa cum fusese anunțat de mai multă vreme, astăzi, după doar o zi de la venire, “lupii” au disputat primul meci de pregătire, adversară fiindu-i Unirea Slobozia, echipă care combate în eșalonul trei și se află, momentan, pe locul al IV-lea în Seria a II-a.

Prima repriză

Partida a început cu “lupii” la timonă, atât N. Popescu (2) cât și Păun (3) fiind aproape de deschiderea scorului. Același Nini Popescu (10) a ratat din de la 10 metri, lateral dreapta, fiind blocat, in extremis, de Drăguț!

Scorul a fost deschis de autogolul lui APOSTOL (13), acesta deviind nefericit, în proprie poartă, balonul centrat de Păun: 1-0!

Cinci minute mai târziu, PĂUN a modificat tabela la capătul unei acțiuni personale încheiată cu șut sut sub bară: 2-0!

În minutul 23, la prima acțiune de atac a oaspeților, Năstase a trecut de Antoche iar apărătorul “lupilor” l-a agățat exact la colțul careului mare! Penalti dictat de Petrescu și transformat de RĂDUCĂ: 2-1!

În minutul 39, beneficiind de o pasă luminoasă de la N. Popescu, incisivul Păun a încercat un dribling în plus, după ce l-a fentat și pe portar, dar a lovit mingea defectuos, din 9 metri!

Repriza secundă

Într-o distribuție complet schimbată, Petrolul a început curajos și mitanul secund. Astfel, Lambru, scăpat singur spre poarta lui Negruță, ușor lateral stânga, a șutat către colțul lung dar insuficient de puternic evidențiind apărătorul buturilor!

Cu 20 de minute înainte de terminarea meciului, la capătul unei acțiuni cu același percutant Năstase la origine – acesta a trecut cu viteză prin tot flancul stâng! – fundașul Țicu l-a busculat în careu iar arbitrul a arătat, din nou, punctul cu var pentru ialomițeni! A executat și transformat TOMA: 2-2!

În minutul 82, după o centrare perfectă a lui Velisar, tânărul Lambru s-a temut, parcă, să înscrie, lovitura de cap, anemică, trimițând balonul pe lângă butul stâng…

După alte patru minute, același Lambru a fost busculat în careu de către Ibrian, înainte să preia decisiv, iar Radu Petrescu a dictat un nou penalti. Pe care CIOCÂLTEU nu l-a ratat: 3-2!

Același Ciocâlteu a fost aproape de o nouă reușită dar șutul său, prea plasat, a fost reținut de goal-keeperul advers!

Un rezultat conform celor întâmplate, cu Petrolul fiind echipa mai pragmatică și mai valoroasă în prima repriză iar oaspeții, mai experimentați după pauză, aproape de a se bucura de un meci egal!

Casetă

Petrolul Ploiești – Unirea Slobozia 3-2 (2-1)

Stadion: CN Fotbal Buftea. Spectatori: circa 50. Marcatori: Apostol (13, autogol), Păun (18), Ciocâlteu (86, penalti)/ Răducă (23, 70 – ambele din penalti)

Petrolul Ploiești (I): Avram – Antoche, Ichim, Olaru – Tudor Saim, Chindriș (cpt), Andor, Velisar – N. Popescu, Arnăutu, Păun.

Petrolul (II): Bolboașă – Prunescu, Frâncu (cpt), Țicu – Catană, Ene, Nițescu, Bratu (70 Velisar) – Lambru, Cîrjan, Ciocâlteu. Antrenor: Romică Ciobanu.

Unirea Slobozia: Negruță – Gherasim, Apostol, Ghinea, Drăguț (cpt) – Adăscăliței, Ibrian, Răducă, Apetrei – Năstase, Bucă. Au mai evoluat: Dumitrescu, Comșa, Ene, Toma, Teodorescu, Lemnaru, Cazan, Stănescu. Antrenor: Costea Enache.

Cartonașe galbene: Lambru (53), Țicu (70)/ Ghinea (6)

Meciul de astăzi a fost condus de Radu Petrescu, arbitrul bucureștean din lotul de elită revenit în fenomen după o pauză forțată, de circa 8 luni, prilejuită de o complicată intervenție chirurgicală pe creier.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor