logo
RNTV Live

Primul tango, primul pas greșit!

Cristian Anghelescu

Dansurile preferate din CSM

Numirea lui Silviu Crângașu în fruntea bucatelor la Clubul Sportiv Municipal nu este privită cu ochi buni de toată lumea.

Cum era de așteptat, reacțiile – mai voalate sau mai directe – au început să se propage la nici trei zile de la învestire.

Cum funcția era vânată de ambele tabere ale eșichierului politic, numirea lui Crâgașu de către “dreapta” a deranjat “stânga”!

Iar “deranjul” s-a tradus printr-o declarație deloc amabilă a viceprimarului Cristi Ganea. Omul politic din tabăra PSD-ului s-a dovedit extrem de vocal la momentul în care Crâgașu a organizat o conferință de presă, Ganea nefiind invitat.

Declarația lui Cristi Ganea

“Noua numire a pornit cu stângul, astăzi aflând că Silviu Crângașu organizează o conferință de presă la CSM! Habar nu am avut de acest lucru și mi se părea normal ca, în calitate de conducător al acestei instituții, să fiu anunțat, dacă nu chiar invitat! Ulterior, sunându-l, mi-a confirmat că este o conferință de presă și mi-a transmis cu nonșalanță că domnul primar știa că-și va expune dânsul proiectele! Sincer, eu de mult i-am propus domnului Dobre să ia CSM-ul în ograda dânsului, fiind ușor să conduci undeva cu mâna altuia! Îmi pare rău de cele întâmplate, îl cunosc pe Silviu de multă vreme și sper să fi fost o scăpare, astăzi! L-am considerat un bun profesionist și, dacă nu un prieten atunci un bun amic!” a spus viceprimarul Ganea.

La rândul său, Silviu Crâgașu a ținut să-i răspundă omului politic, catalogând totul drept o eroare.

“Regret acest incident, am vorbit aseară cu domnul Ganea și, într-adevăr, nu i-am spus despre conferință. A fost o greșeală a mea și mi-o asum în totalitate! Acțiunea era anunțată prin ofițerul de presă al CSM-ului de două zile dar domnia sa nu a știut. Lucrurile nu trebuie să stea în loc în urma acestui scurtcircuit. Mă bazez pe sprijinul dânsului și, dacă este nevoie, îmi cer scuze pentru cele întâmplate!” a declarat, la rându-i, Silviu Crângașu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor