logo
RNTV Live

Prințul William a făcut publice informații despre starea de sănătate a soției sale, Kate, care se confruntă cu cancer

kate-middleton-1
Dudau Andreea Valentina

Prințul William a oferit marți câteva actualizări despre starea prințesei Kate și a familiei sale în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle!

“Cum se simt soția și copiii dumneavoastră?” a întrebat o femeie Prințul de Wales în timpul unei întâlniri. El a răspuns cu amabilitate: “Toți sunt bine, mulțumesc. Da, suntem bine.”

Prințul de Wales, viitorul rege britanic, și-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o perioadă în care a fost alături de soția și copiii săi. Prințesa Kate, extrem de apreciată ca soție a moștenitorului tronului, a dezvăluit într-o înregistrare video la 22 martie că se luptă cu cancerul, fără a oferi detalii despre tipul acestuia, însă a menționat că a început chimioterapia preventivă și a recunoscut că a fost un “șoc uriaș”.

Ea a menționat că a durat ceva timp să le spună copiilor ei și să le explice boala ei “într-un mod adecvat”. Anunțul bolii sale a pus capăt unor săptămâni de zvonuri nesfârșite care circulau pe rețelele sociale cu privire la starea ei de sănătate. Kate a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, iar inițial s-a anticipat o perioadă de recuperare îndelungată, până după Paștele catolic.

La sfârșitul lui martie, cuplul princiar și copiii lor nu au participat la tradiționala slujbă de Paște de la Capela St. George din vestul Londrei, care a avut loc o săptămână după anunțul că prințesa luptă cu cancerul. Kate nu a mai fost văzută în public de la momentul anunțului diagnosticului.

Pe 23 aprilie, Kate a postat o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pe rețelele sociale pentru a marca ziua de naștere a acestuia.

De asemenea, luni, prințul și prințesa de Wales au dezvăluit o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunții lor.

Regele Charles al III-lea, care se confruntă și el cu o luptă împotriva cancerului, și-a reluat angajamentele oficiale marți și a oferit publicului vești îmbucurătoare despre starea sa de sănătate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor