logo
RNTV Live

Problemele Ploieștiului continuă. Oamenii au ajuns la capătul răbdării

gunoi ploiesti
rnews

Membrii asociaților de proprietari din Ploiești s-au întâlnit astăzi cu cei doi viceprimari ai Ploieștului, Crsitian Ganea și Geprge Pană pentru a-și exprima nemulțumirile.

Ca de fiecare dată, mizeria din Ploiești, activitatea Poliției Locale Ploiești și spațiile verzi au fost principalele subiecte despre care inclusiv Republika News a scris în nenumărate rânduri, fără ca cineva să ia vreo măsură.

După lungi discuții și ample expuneri de probleme, cei doi viceprimari și-au luat angajamentul că toate problemele sesizate vor fi rezolvate punctual.

În finalul discuțiilor, s-a stabilit de comun acord ca astfel de întâlniri să se desfășoare periodic, pentru o analiză concretă a  problemelor de ordin edilitar cu care se confruntă direct ploieștenii care fac parte din asociațiile de proprietari și identificării soluțiilor legale prompte ce pot fi luate în vederea creșterii gradului de calitatea a vieții pentru cetățenii municipiului Ploiești se arată în comunicatul emis de către Primăria Ploiești.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor