logo
RNTV Live

Procurorii ploieşteni au trimis în judecată un fost şef de la Rutieră pentru că a condus o maşină cu numere false. Vezi cum a fost prins

Rutieră După faptă şi răsplată/ sursa foto libertatea.ro
Mihai Constantinescu

După faptă şi răsplată

Procurorii ploieşteni au trimis în judecată un fost şef de la Rutieră pentru că a condus o maşină cu numere false. Este vorba despre comisarul şef Vasile Nicolae, fostul şef al Serviciului Rutier din IPJ Buzău.

Dacă ar fi fost preot probabil s-ar fi ghidat după învăţătura “să faci ce zice popa, nu ce face popa”. În cazul acestuia, procurorii zic clar că nu trebuie urmat exemplul fostului şef al Serviciului Rutier din IPJ Buzău. A condus aproximativ un an de zile un autovehicul cu numere false.

Autohevicului, un Alfa Romeo a fost folosit în perioada octombrie  2014- iunie 2015. Venea cu el la serviciu şi era parcat chiar şi în curtea IPJ Buzău, informează Stirile Protv.

Maşina a cumpărat-o din străinătate în anul 2015. Pentru a o putea folosi ar fi trebuit să achita taxa de mediu de 1000 de euro. I s-a părut mult, aşa că a profitat de funcţia deţinută la acea vreme şi a mers fără să o achite. Maşina a folosit-o şi după ce numerele provizorii au expirat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/peste-prahovenii-implicati-accidente-usoare-s-abatut-un-blestem-nimeni-nu-scapa-de-el-foto/

Ppolițistul a montat la mașină personală și niște numere de înmatriculare de la un alt autoturism. Evident pe care nu avea drept să le folosească. Faptele polițistului au fost reclamate superiorilor Corpul de control al Poliției Române a declanșat o anchetă în urmă căreia comisarul șef a demisionat.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor