logo
RNTV Live

Program intens pentru Tricolorul LMV în această lună

tricolorul lmv - steaua
Cristian Anghelescu

Program intens pentru Tricolorul LMV în această lună

Întrucât campionatul se reia foarte repede, mai precis pe 13 ianuarie, voleibaliștii Tricorolului LMV au avut parte de puține zile de odihnă.

Sub comanda antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu, lotul ploieștenilor s-a reunit la Sala Sporturilor “Olimpia” chiar în a doua zi a noului an. Pentru ca, în prima săptămână, să revină la potențialul acumulat până în Sărbătorile de Iarnă, predominând exercițiile fizice și antrenamentele tehnico-tactice.

Săptămâna viitoare va debuta abrupt, chiar de la începutul ei, zilele de luni și marți fiind alocate jocurilor de pregătire.

Adversar de top în amicale

A fost ales același adversar, unul de calibru, echipa clasată momentan pe prima poziție a ierarhiei, Steaua București.

Se va juca atât la București (luni, 8 ianuarie, ora 16:00) cât și la Ploiești (marți, 9 ianuarie, ora 18:00).

Apoi, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 15:30, primul joc oficial, cel cu CS Arcada Galați, partidă televizată de Digisport și care se constituie în derbiul etapei!

O săptămână mai târziu, Olteanu&Co. se vor deplasa în Capitală pentru jocul cu CSM București, meci contând pentru etapa a XV-a.

După alte patru zile, mai precis pe 24 ianuarie, Tricolorul va evolua la “Olimpia” împotriva formației CSS 2 CNE Baia Mare, joc contând pentru etapa a XVI-a. Iar sâmbătă, 27 ianuarie, tot “acasă”, elevii lui Sergiu Stancu vor juca cu CSU UV Timisoara, partidă din etapa a XVII-a.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor