logo
RNTV Live

Programele Rabla pot fi accesate de astăzi. Vezi care este noutatea absolută

Programele Rabla pot fi accesate de astăzi. Vezi care este noutatea absolută
Mihai Constantinescu

Începând de astăzi, Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pot fi accesate de toate persoanele, fizice şi juridice, care vor să scape de o vechitură şi să-şi ia o maşină nou-nouţă. Noutatea absolută din acest an este că au fost introduse praguri maxime de emisii de CO2 ale autovehiculelor pentru achiziția cărora se poate obține prima de casare(maximum 130 g CO2/km).

Bugetul alocat pentru Rabla Clasic este de 180 de milioane de lei, în timp ce pentru Rabla Plus s-au alocat doar 45 de milioane de lei.

Potrivit ministrului Mediului, subvenția acordată în cadrul programului “Rabla Plus” pentru mașinile sută la sută electrice este de 10.000 de euro, iar valoarea voucherului acordat în 2017 rămâne la 6.500 de lei, similar cu cel din 2016 și 2015.

citeşte continuarea aici https://www.agerpres.ro/economie/2017/05/18/-rabla-clasic-si-rabla-plus-pot-fi-accesate-de-catre-persoanele-fizice-si-juridice-incepand-de-joi-07-30-15

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor