logo
RNTV Live

Protest inedit la Ploiești. Vezi ce vrea să facă mâine maestrul Titi Tudor!

titi-tudor
rnews

Situația dramatică în care a ajuns sportul prahovean generează reacții. Jurnalistul Eugen Cristescu anunță că maestru Titi Tudor va recurge la o metodă inedită de protest. „Sambata, 17 septembrie, am fost la meciul de handbal feminin dintre CSM Ploiesti si HC Neistin din Insulele Feroe. Dupa meci m-am intalnit cu Titi Tudor, marele antrenor de box, acum la CSM Ploiesti, si am discutat un pic despre probeleme cu care se confrunta, cele legate de sala de sport unde se antreneaza si pe care este pe cale s-o piarda pentru ca nu este sprijinit de catre autoritati. Hotarat cum il stim, nea Titi mi-a spus ca va lua o masura drastica pentru a sensibiliza autoritatile.

Astfel, miercuri 21 septembrie, intre orele 11.00 si 13.00 va veni in fata Palatului Adminsitrativ si se va antrena cu vreo 30 de sportivi care cresc sub directa lui supraveghere.

Cand spun ca stam pe un butoi de pulbere nu ma crede nimani, dar uite ce se intampla din cauza haosului care exista in primaria Ploiesti si care trebuie sa se opreasca repede de tot”.

Citește mai mult pe http://incomodph.ro/news/3601-s-a-suparat-titi-tudor-vezi-ce-va-face-miercuri-21-septembrie-2016

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor