logo
RNTV Live

Protest inedit : ”Luaţi-vă găleţile, păstrăm libertăţile!” / VIDEO

Sediu-PSD-FOTO-Gandul.info_
Oana Stoica

Duminica Floriilor a fost ”sărbătorită” altfel de câțiva zeci de bucureșteni. Aceștia s-au adunat în Piața Victoriei, fiecare dintre ei purtând găleți roșii pline cu zahăr și ulei.

Pe găleți erau inscripționate mesaje anti PSD : ”V-aţi iluzionat cumva că ne puteţi cumpăra? Hai, pa!” şi ”PSD, nu vă mai acceptăm mizeriile”.

Protestatarii au atras repede atenția, așa că o patrulă de jandarmi le-a cerut să se legitimeze. Cu toții susțineau însă că au ieșit la plimbare, și că pot avea asupra lor orice își doresc.

Din piața Victoriei, grupul de protestatari cu găleți roșii, s-a îndreptat spre sediul central al PSD, de pe Șoseaua Kiseleff, unde au aliniat gălețile în fața intrarii.

De aici au plecat la sediul central al ALDE. Protestul inedit a avut și un slogan:  ”Luaţi-vă găleţile, păstrăm libertăţile!”.

Citește mai mult pe : http://www.mediafax.ro/politic/video-protest-cu-galeti-rosii-in-fata-sediilor-psd-si-alde-16227197

Sursa foto : gandul

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor