logo
RNTV Live

Proverbul cu vaca și găleata în varianta galben-albaștrilor!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-ASTRA GIURGIU 2, LIGA 3 (11.11.2017)
Cristian Anghelescu

Proverbul cu vaca și găleata în varianta galben-albastră!

Penultima etapă a campionatului a propus meciul dintre Petrolul și echipa a doua a Astrei Giurgiu, un joc considerat de antrenorul Octavian Grigore drept dificil.

Meciul, minut cu minut

Partida a avut un debut mai degrabă tern, fazele de atac lipsind cu desăvârșire. A venit minutul 19 și atunci Ciocâlteu a marcat după o combinație cu Arnăutu. Numai că, greșind grav, asistentul sătmărean  Ioan Alexandru Corb a semnalizat o poziție de ofsaid inexistentă la Ciocâlteu! Iar principalul Alexandru Bălan a ținut cont de decizia asistentului!

Cu cinci minute înaintea finalului primei reprize, la centrarea lui Puchea în fața porții, fundașul M. Popescu s-a ciocnit cu portarul Nedelcovici iar golul, iminent într-o primă fază, a devenit o simplă iluzie.

Repriza secundă

Mitanul secund a debutat mai înverșunat decât primul. Astra s-a dovedit aceeași echipă care se apără și încearcă să speculeze orice greșeală a gazdelor. În minutul 55, Culda a fost aproape de bucurie, mingea șutată de acesta, de la circa 35 de metri, trecând la mică distanță de butul stâng!

În minutul 68, în urma unei lovituri libere din flancul stâng, N. Popescu a trimis balonul în bara de sus, aproape de vinclu! După alte două minute, Antoche a șutat formidabil de la 20 de metri dar portarul oaspeților a prins lângă bară.

În minutul 90, după centrarea lui Tudor Șaim, Arnăutu a plasat mingea, cu capul, tot în “transversală”! Iar în cel de-al doilea minut al prelungirilor, Frâncu a ajuns la doi metri de fericire dar Nedelcovici a respins cu prețul unei accidentări. Portarul Astrei a respins cu piciorul reluarea lui Arnăutu, dovedindu-se un adevărat înger păzitor!

Un rezultat nedrept în fața unei echipe extrem de motivată, care a jucat de parcă de acest rezultat egal ar fi depins rămânerea în eșalon! În plus, probabil, a contat enorm decizia lui Grigore de a-l folosi pe Puchea și apoi de a-l schimba, în locul unei mai ortodoxe schimbări a “căpitanului” cu vivacele N. Popescu. La acel moment…

Casetă

Petrolul Ploiești – Astra II Giurgiu 0-0

Stadion: “Ilie Oană” Ploiești. Spectatori: circa 3000.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Olaru, Prunescu, Frâncu, Velisar – Chindriș (66 Catană), Antoche – Ciocâlteu (83 Stănescu), C. Tudor (cpt) (22 Puchea, 53 N. Popescu), Saim Tudor – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Astra II: Nedelcovici – Dobre, M. Popescu, Vârtej, F. Ioniță – Pahonțu (cpt), Chiriac (82 Barbu) – Culda, Vâlceanu, Chipirliu (46 D. Gheorghe) – Gavriliță (75 Khalil). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Cartonașe galbene: Antoche (26)/ Pahonțu (53), Gavriliță (73), Khalil (77), Popescu (80), Nedelcovici (89)

A arbitrat: Alexandru Bălan (Deva) – Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare).

Observator: Eduard Dumitrescu (Pitești) și Dan Ionescu (București).

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor