logo
RNTV Live

PSD-ALDE către Dobre:”A venit vremea să recunoașteți că nu sunteți capabil să conduceți Ploieștiul și să vă retrageți! Așa ar face un politician cu coloană vertebrală! “

sursă foto hunedoaralibera.ro
Mihai Constantinescu

A venit vremea să vă retrageţi

PSD-ALDE către Dobre:”A venit vremea să recunoașteți că nu sunteți capabil să conduceți Ploieștiul și să vă retrageți! Așa ar face un politician cu coloană vertebrală! “

PSD ALDE atacă dur pe primarul Ploieştiului, după ce problema dezinsecţiei, dezinfecţiei şi deratizării a rămas în aer.

Iată ce i-au transmis prin intermediul unui comunicat:

“PSD  Ploiești și ALDE Ploiești consideră că primarul Adrian Dobre  a demonstrat încă odată că nu îi pasă deloc de soarta Ploieștiului.

Tărăgănând rezolvarea problemei deratizării și dezinfecției, edilul liberal pune în pericol siguranța cetățenilor, dovedind că nu este capabil să gestioneze niciuna dintre problemele apărute în administrația ploieșteană.

Primarul Ploieștiului s-a prezentat  total nepregătit la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență asteptând ca rezolvarea să vină “de sus”
Adrian Dobre a încercat să pozeze în victimă (a propriei incompetențe, probabil), încercând să paseze responsabilitatea pentru rezolvarea crizei la Prefectura Prahova.

Primarul nu a reușit să ofere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență date concrete pentru a putea fi identificate soluțiile necesare rezolvării crizei care durează de mai bine de trei ani.

În aceste condiții nu putem să nu ne întrebăm cine îl strânge cu ușa pe Adrian Dobre de își dorește atât de tare încredințarea directă a contractului de deratizare și dezinsecție?

Poate primarul liberal să garanteze că prețul pe care municipalitatea îl va plăti pentru dezinsecție nu va fi unul uriaș? Sau că alocarea de urgență nu va merge către o firma apropiată intereselor sale politice sau personale?

Domnule Dobre, poate că a venit vremea să recunoașteți că nu sunteți capabil să conduceți  Ploieștiul și să vă retrageți!  Așa ar face un politician cu coloană vertebrală!                        

                                                          Președinte P.S.D. Ploiești,                                        Președinte A.L.D.E. Ploiești,

  Cristian MIHAI GANEA                                                 George PANĂ

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor