logo
RNTV Live

PSD duce România la groapă. Şarlatania devine atentat la siguranţa naţională

Şarlatania devine atentat la siguranţa naţională/ sursă foto comisarul.ro
Mihai Constantinescu

Şarlatania devine atentat la siguranţa naţională

O amplă analiză a jurnaliştilor de la Ziare.com trage un semnal de alarmă asupra situaţiei în care se află în acest moment ţara noastră. Se pune accent pe acţiunile întreprinse de PSD care nu sunt altceva, spun cei de la Ziare.com,decât un atentat la siguranţa naţională.

Situaţia este cât se poate de clară şi simplu de înţeles: PSD a avansat nişte promisiuni electorale cu totul şi cu totul fanteziste, pentru a căpăta un scor care să-i permită să facă zob Justiţia, iar acum trebuie să-şi pună în practică şarlatania, ceea ce, evident, nu are cum. Alegerea este şi ea clară: ori admite că a minţit şi că promisiunile din program sunt inaplicabile, ori o ţine înainte şi distruge economia cu totul, scrie Ioana Ene Dogioiu pe Ziare.com.

Problema nu este atat anul acesta, când inca PSD trăieşte din osânza fostelor guverne şi nu a fost nevoit să pună în practică mare lucru, ci în bugetul de anul viitor care, dacă va cuprinde tot ce a fost promis, va crapa.

Adică ar urma să se întâmple ce s-a întamplat deja la nivel local în multe primării: salariile au fost majorate, dar nu mai sunt bani nici măcar pentru ele.

Ambele variante vor avea un uriaş cost politic, fie unul imediat, fie unul mai aproape de prezidenţiale.

Minimum decent ar fi ca PSD să se oprească măcar acum şi să recunoască şarlatania, dar văd că plusează cu o nouă şarlatanie. Pe de-o parte, unele promisiuni au fost îngropate fără cine ştie ce explicaţii. Eliminarea impozitului pentru medici şi pentru cei cu venituri mai mici de 2.000 de lei, eliminarea impozitului pe dividende şi recalcularea pensiilor sunt doar cele mai mari dintre promisiunile abandonate.

Citeşte continuarea AICI

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor