logo
RNTV Live

PSD Ploiești îl somează pe primarul Adrian Dobre să ia urgent măsuri pentru reluarea imediată a transportului public în municipiu

PSD Ploiești
Mihai Constantinescu

 PSD Ploiești :”Cineva trebuie să își asume responsabilitatea pentru problemele create cetățenilor

În această dimineaţă transportul public din Ploieşti a fost paralizat de greva generală a celor de la TCE. Reprezentanţii PSD Ploieşti îl consideră vinovat pentru situaţia creată pe Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

” Salariații TCE Ploiești sunt dezinformați și mințiți cu privire la posibila neplată a salariilor, iar zvonistica a dus la o situația în care ploieștenii sunt văduviți de transportul în comun, deși mulți au cumpărat abonamentele cu prețuri majorate fără a cere condiții de transport decente.

Primarul Adrian Dobre a încercat  (pentru câta oară???) să se spele pe mâini și să arunce responsabilitatea în ograda Consiliului Local Ploiești. De această dată mărul discordiei îl reprezintă o reeșalonare de plată, reeșalonare care nu este atributul consilierilor locali, a puncat PSD Ploieşti prin intermediul unui comunicat de presă

Problema de la TCE trebuie rezolvată de primar, spun cei de la PSD Ploietşi

 ” Eșalonarea datoriilor este responsabilitatea  Executivului, iar problema trebuie rezolvată  de  primarul Adrian Dobre și de către subordonații săi, plătiți cu salarii invidiate de orice angajat din sectorul privat!

PSD Ploiești consideră că liberalul Adrian Dobre nu a înțeles că este primarul ploieștenilor și are anumite responsabilități pe care trebuie să le ducă la îndeplinire.

Una dintre acestea o reprezintă și punerea în practică a hotărârilor Consiliului Local.  Aleșii locali au adoptat, în luna septembrie,  o hotărâre prin care TCE primea subvenția de la Primăria Ploiești. Nici în prezent această hotărâre nu este pusă în aplicare, deoarece liberalul Adrian Dobre nu știe cum să pună la treabă angajații Primăriei.

Îi solicităm primarului Adrian Dobre să rezolve urgent situația transportului în comun și să învețe că trebuie să își asume responsabilitatea asigurând ploieștenilor accesul la serviciile publice și să evite să se lase manipulat de grupuri de interese locale.

În această situaţie, demisia este o variantă de luat în calcul, cred cei de la PSD Ploieşti.

“Dacă nu știe ce înseamnă responsabilitatea unei astfel de funcții, poate recunoaște public că postul de primar al Ploieștiului este o “pălărie” prea mare pentru domnia sa și poate să își prezinte demisia!

Ar fi un gest de onoare și o dovadă că poate lua singur decizii importante, fără a aștepta un telefon de la șefii de partid…”

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor